MLB The Show 21 ažuriranje 14 napomene o zakrpama, vrijeme održavanja

MLB The Show 21Ažuriranje 14 donosi stadion Field of Dreams, zajedno s hrpom ispravki bugova u igri.

Jučer je San Diego Studios službeno najavio nadolazeći novi stadion za utakmicu u proslavu utakmice White Soxa i Yankeesa u Iowi ovog petka.

  • POGLEDAJ OVO : MLB The Show 21 Field of Dreams datum izlaska i trailer, prvi stadion iz Iowe koji je domaćin utakmice regularne sezone

Stadion Field of Dreams je zapravo bio filmsko mjesto unutar polja kukuruza, ali teren za bejzbol na tom mjestu nikada do sada nije korišten za MLB utakmicu regularne sezone. No, ovo će se promijeniti 13. kolovoza, jer će Chicago White Sox i New York Yankeesi igrati jedan protiv drugog na Field of Dreams.

Ažuriranje ide uživo danas, a detalje možete provjeriti i patch bilješke ispod:

MLB The Show 21 Update 14 Vrijeme održavanja

Održavanje za nadolazeće ažuriranje počet će danas u 4:00 PT/7:00 ET/11:00 GMT/20:00 JST. Očekivani prekid rada programer još nije precizirao, ali igra bi mogla biti izvan dosega barem sat vremena.

MLB The Show 21 Napomene o ažuriranju 14

IGRA

  • Veći gubitak breaka zbog ciljanja na potonuće, promjene ili krivulje visoko u zoni (na temelju početne točke terena)
  • Ispravljen je problem koji bi uzrokovao nedostatak animacije oznake kada bi trkač ušao u bazu stojeći umjesto da klizi
  • Ispravljena greška koja je ponekad dopuštala dječaku s loptom da opljačka faul loptu

STADIONI



  • Field of Dreams bit će dostupno čim ažuriranje bude objavljeno. Naveden je pod klasičnim stadionima.

LUK

  • Pitcherova ruka se sada ispravno prikazuje kada gledate protivničku klupu

RAZNO

  • Prilagodbe napravljene za prikladnije reakcije publike kod domaćih i gostujućih utakmica
  • Ispravljen je problem koji bi povremeno sprječavao reprodukciju zvuka publike tijekom vrha prve izmjene
  • Ažuriranja lica Sal Romano, Clay Holmes, Clayton Kershaw, Darin Ruf, Sergio Romo i Joey Gallo

MLB The Show 21sada je dostupna na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X i Xbox Series S. Igra je dostupna besplatno za pretplatnike Xbox Game Pass na konzolama.