No More Heroes 3 – datum, vrijeme i cijena izlaska

Treći ulazak u glavnu linijuNema više herojaserija bi trebala stići na Nintendo Switch ovog tjedna, s novom mehanikom, značajkama i nadogradnjom na Unreal Engine 4.

Evo svega što trebate znati o tomeNema više heroja 3, uključujući datum izlaska, vrijeme i koliko igra košta na Nintendo Switchu.

Što jeNema više heroja 3?

Nema više heroja 3je treći dio glavne serijeNema više heroja, i četvrti dio franšize u cjelini.

Razvio Grasshopper Manufacture,Nema više heroja 3je akcijsko-pustolovna video igra za Nintendo Switch. Igra se odvija u trećem licu dok igrači preuzimaju ulogu Travisa Touchdowna, profesionalnog ubojice.

Mnogi obožavatelji željni su uskočitiNema više heroja 3jer konačno označava povratak u format otvorenog svijeta, nešto što nije viđeno od prvog naslova u seriji.

Za više detalja naNema više heroja 3, uputite se prema službenoj osobi Nintendo eShop stranica .



Kada seNema više heroja 3Otpustiti?

Nema više heroja 3će biti objavljen za Nintendo Switch u petak, 27. kolovoza 2021.

Iako sami programeri nisu objavili u koje vrijemeNema više heroja 3objaviti, stranica podrške za Nintendo nam daje prilično dobru ideju.

Prema službenoj stranici Nintendo Support, nove igre se dodaju u eShop u gore navedeno vrijeme na dan izlaska.

  • 9:00 PT
  • 12:00 ET
  • 17:00 BST

Međutim, Nintendo također navodi da neki naslovi trećih strana možda neće biti dostupni do 12 popodne PT na dan izdavanja. Za više detalja posjetite službenu osobu Stranica korisničke podrške .

Koliko jeNema više heroja 3?

Nema više heroja 3dostupan je putem Nintendo Switch eShop za 59,99 USD ili 49,99 GBP.

Naslov je također dostupan putem fizičke kupnje kod vašeg lokalnog trgovca, ali cijene mogu varirati.