Tokyo Revengers Epizoda 16: Otkriveni datum, vrijeme i pregled

Tokyo Revengersanime se temelji na istoimenoj japanskoj mangi. Prva sezona anime adaptacije je još uvijek u tijeku, a obožavatelji čekaju da izađe 16. epizoda.

U nedavnomTokyo Revengersepizode, Takemichi daje sve od sebe da spasi Hinatu. Međutim, bez obzira na to što on radi, njegova bivša djevojka uvijek se ispostavi da je mrtva kad se vrati u sadašnje vrijeme.

U svakom slučaju, Takemichi ne želi tako brzo ispustiti ovu drugu priliku. Zato je spreman duboko zaroniti u umove Mikeyja i drugih članova bande kako bi spriječio da se dogodi ono najgore.

Kada izlazi 16. epizoda Tokyo Revengers?

Datum izlaska

Prilikom pisanja ovog članka,Tokyo RevengersEpizoda 16 bi trebala biti objavljena u subotu, 24. srpnja ili nedjelju, 25. srpnja, ovisno o vašoj regiji.

Možete gledati najnovije epizode Tokyo Revengersa Crunchyroll . Na sreću, epizode s japanskim i engleskim zvukom možete gledati na platformi za streaming.

Vrijeme puštanja

NadolazećeTokyo Revengersepizoda će biti objavljena u 12:00 PDT (pacifičko vrijeme) u subotu, 24. srpnja 2021. Međutim, vrijeme objavljivanja može varirati ovisno o vašoj lokaciji. Dakle, da vam olakšamo, evo specifičnog vremena izlaska epizode 16 za različite vremenske zone:

  • Pacifičko vrijeme: 12:00 PDT u subotu, 24. srpnja
  • Centralno vrijeme: 14:00 CDT u subotu, 24. srpnja
  • Istočno vrijeme: 15:00 EDT u subotu, 24. srpnja
  • Britansko vrijeme: 20:00 BST u subotu, 24. srpnja
  • Europsko vrijeme: 21:00 CEST u subotu, 24. srpnja
  • Australsko vrijeme: 4:30 ACST u nedjelju, 25. srpnja

Pregled 16. epizode Tokyo Revengers [SPOILERS]

Prvo, sljedećeTokyo Revengersepizoda će se zvati 'Bilo jednom'. Prema epizodi sinopsis , Baji će nas vratiti u prošlost kako bismo rasvijetlili stari događaj.

Prije dvije godine Mikey, Draken, Doji, Mitsutani, Partin i Itora odlučili su posjetiti Kanagawu. Međutim, samo je “Predsjednik Mieky” vozio markirani motocikl pod nazivom “Hawk Maru”.

Na svom putu, Mikey i ostali susreću lokalnu motociklističku bandu koja želi uništiti Mikeyev bicikl. Bez da se oznoji, Mikey kaže da prijeti da će ubiti svakoga od njih ako dignu prst na bicikl.